Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na nekoliko lokacija, cisterna sa pijaćom vodom za meštane sela Rujnik i Jasenovik

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

Mramorsko brdo
Voda na površini, potreban je iskop u ulici ispod rezervoara na Mramorskom brdu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na Mramorskom brdu.

Gornja Vrežina
Voda na ulici, nužan je iskop malim bagerom u ulici ispod spomenika, u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u maloj ulici ispod spomenika, u Gornjoj Vrežini.

Niška Banja, ulica Ruzveltova br. 56
Voda na ulici, nužan je iskop u Ruzveltovoj ulici, kod broja 56, u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ruzveltovoj.

Ulica Đerdapska br. 1
Voda izbija na servisnom ventilu i puni šahtu u Đerdapskoj ulici, kod broja 1. Zbog radovana popravci priključne veze neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Snabdevanje sela Jasenovik i Rujnik pijaćom vodom
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelje sela Jasenovik i Rujnik. Prema rasporedu u selu Jasenovik boraviće u vremenu od 9:30 do 12 sati, a u selu Rujnik od 12 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com