Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na nekoliko lokacija, cisterna sa pijaćom vodom u selima Rujnik i Brenica

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Кnjaževačka br. 8
Voda sa ulice odlazi u podrum, nužan je iskop u ulici Кnjaževačkoj, kod broja 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Кnjaževačke (20-tak domaćinstava neposredno pored mesta kvara).

Selo Pasi Poljana, ulica Кosačka bb
Voda na ulici, potreban je iskop kolovoz-zemlja u Кosačkoj ulici bb, u selu Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće bez vode do 15 sati Кosačka i okolne ulice u delu Pasi Poljane.

Selo Pasi Poljana, ulica Učitelja Spiridona bb
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Učitelja Spiridona bb, u selu Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Učitelja Spiridona i okolnim ulicama(deo sela Pasi Poljana).

Ulica Ibarska br. 21
Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potreban je iskop u Ibarskoj ulici, kod broja 21. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ibarskoj ulici.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 10 do 12 sati, zatim u selu Brenica od 12 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close