Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na nekoliko lokacija

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Balkanska bb
Voda na ulici zbog novog kvara, neposredno pored jučerašnje intervencije i nužan je novi iskop u Balkanskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici.

Gornji Matejevac, ulica Vase Čarapića br. 2
Voda na površini, potreban je iskop u selu Gornji Matejevac, u ulici Vase Čarapića, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (ulice: Vase Čarapića, Boška Jugovića, Bogova, Braće Jović i deo Pop Ignjatove).

Selo Sečanica
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Sečanica, od autobuske stanice ulica levo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Sečanica (na ulazu).

Selo Ljuberađa, zaseok Linovo
Nastavak radova od prethodnog dana u selu Ljuberađa, u zaseoku pod nazivom Linovo i na kraju sela. Zbog složenih intervencija na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na celom prostoru sela Ljuberađa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com