Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na nekoliko lokacija

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Vojvode Putnika bb
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Vojvode Putnika bb, iznad raskrsnice sa ulicom Zmaja od Noćaja. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vojvode Putnika, od semafora sa ul. Zmaja od Noćaja do raskrsnice sa ulicom Trebinjskom.

Ulica Ražanjska br. 31
Voda na ulici, nužan je iskop kolovoz-zemlja, nekoliko metara od prethodne sanacije u Ražanjskoj ulici, kod broja 31. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Ražanjskoj i Bilećkoj.

Ulica Pantelejska br. 75a
Voda na površini, potreban je iskop u Pantelejskoj ulici, kod broja 75a. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za stanare zgrade na toj adresi.

Donje Međurovo, ulica Moravska br. 11
Voda u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u Moravskoj ulici br. 11, u selu Donje Međurovo. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje samo na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com