Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na mreži u ulici Zmaja od Noćaja

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama.

POPRAVKA KVAROVA U KNAZ SELU

Voda na površini, nužani su iskopi u ulicama Majora Vladana Nikčevića i Sanatorijumskoj. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru Knez Sela

RADOVI NA MREŽI U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Zmaja od Noćaja. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Zmaja od Noćaja i Trebinjskoj. Bez vode biće i Vojvode Putnika, na prostoru od Apelacionog suda do gornjeg kružnog toka.

RADOVI NA MREŽI U GORNjOJ VREŽINI

Nastavljaju se radovi u naselju Gornja Vrežina, u ul. Mihaila Šolohova bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mihaila Šolohova, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA KVARA U SELU POPOVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića kod broja 67. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića.

KVAR NA MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar je na potisu iznad rezervoara u selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Supovac i vikend naselja.

KVAR NA VEZI U ULICI SRETENA STEFANOVIĆA

Voda curi na prvom ventilu, potrebna je zamena u ulici Sretena Stefanovića, kod broja 10. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sretena Stefanovića.

KVAR NA VEZI U ULICI OBILIĆEV VENAC

Kvar u šahti, potrebna je zamena veze u ulici Obilićev venac kod broja 82. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Obilićev venac kod broja 82.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u naselju Donji Komren, u ulicama: Rujničkoj, Dragoljuba Ristića- na više adresa. Popravke prvih ventila obavljaće se i u ulicama Ćirila i Metodija 29, Strahinje Simonovića 2, Rentgenovoj 16, u Niškoj Banji- kamp naselju i u još nekima.Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com