Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na mreži u Mirničkoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

RADOVI NA MREŽI U MIRNIČKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Mirničkoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Mirničkoj ulici.

RADOVI U NASELjU MEDOŠEVAC

Potrebne su dve intervencije u naselju Medoševac , popravka prvog ventila u ul Maršala Tita br.8 i iskop u ulici Dimitrija Tucovića. Zbog radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dimitrija Tucovića i moguć manji prekid u ul Maršala Tita.

NASTAVAK RADOVA NA NIŠAVSKOM KEJ

Prilikom izvođenja radova za optički kabl došlo je do oštećenja vodovodne mreže na Nišavskom keju. Nastaviće se radovi na saniranju havarije na ulivu Gabrovačke reke u Nišavu sa napomenom da neće biti zatvaranja vode za korisnike. Moguć je oslabljeni pritisak u mreži u okolnim ulicama.

POPRAVKA MREŽE U SELU DIVLjANA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Divljana,pored starog hrasta. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Divljana .

POPRAVKA KVARA U SELU BERČINAC

Novi kvar je u selu Berčinac, u oranici,u neposrednoj blizini prethodnih radova. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je smanjen pritisak za korisnike u selima Miljkovac, Paljina, Berčinac, Gornja Toponica.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u Novom selu, ulicama Zorana Cige Stojanovića i Jastrebačkih partizana, zatim Bubanj selu u ulici Maršala Tita. Radovi će se obavljati i u Čokotu, ulicama Mramorskoj i Dvadeset devetog novembra. Zbog popravke u šahtama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com