Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na četiri lokacije, auto-cisterna sa pijaćom vodom za meštane sela Cerje

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Gorička br.69a
Voda na ulici, nastao je novi kvar i potreban je iskop u Goričkoj ulici, kod broja 69a. Zbog aktivnosti na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Goričkoj.

Niška Banja, ulica Jovana Popovića br. 8
Voda curi na trotoaru, nužan je iskop u ulici Jovana Popovića, kod broja 8, u naselju Niška Banja. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

Ulica Vojvode Mišića bb
Nastavak radova zbog novonastalog kvara na vodovodnoj mreži AC 500, u ulici Vojvode Mišića bb, na rekreativnom zidu blizu mosta. Zbog složenog procesa popravke cevovoda velikog prečnika neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Naselje Ratko Jović, ulica Aleksandra Stojanovića br.40
Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Aleksandra Stojanovića br.40, u naselju Ratko Jović. Zbog radova na popravci priključne veze neće biti prekida u vodosnabdevanju (ukoliko deonični ventil nije u funkciji biće kratkog prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Aleksandra Stojanovića).

Selo Cerje
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Cerje. Cisterna će boraviti u pomenutom selu od 10 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com