Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na četiri lokacije

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži na četiri lokacije. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulica Stojana Andrića br. 43-45
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Stojana Andrića, kod brojeva 43-45. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Stojana Andrića.

Naselje Donji Кomren, ugao Sjeničke i Limske ulice
Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Sjeničke i Limske, u naselju Donji Кomren. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Limskoj ulici.

Niška Banja, ugao ulica Srpskih junaka i Železničke
Voda na ulici, potreban je iskop na uglu ulica Srpskih junaka i Železničke, u Niškoj Banji. Zbog radova na zameni regulatora pritiska biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju“Ženeva“ (od auto-puta do reke Nišave).

Naselje Deveti maj, ulica Sime Dinića br. 13
Кorisnik ima slab pritisak, potreban je iskop u ulici Sime Dinića br. 13, u naselju Deveti maj. Zbog radova na osposobljavanju servis ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi.

Obavljaju se pripremni radovi na uglu ulica Bulevar Nemanjića i Blagoja Parovića. Pripreme se vrše zbog zamene deoničnog zatvarača DN 200, danas neće biti prekida vodosnabdevanja i ukoliko se bude ostvarilo planirano moguć je prekid narednog dana od 8 do 15 sati u ulici Blagoja Parovića i delu ulice Bulevar Nemanjića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com