Servisne

JKP “Naissus”: Radovi, kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Igmanskoj ulici. Zbog rešavanja tehnoloških postupaka biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 sati do kraja dana u ulicama. Igmanskoj, Trsteničkoj, Crvena zvezda. Usled uvećanog obima posla moguć je prekid vodosnabdevanja i narednog dana u delu II visinske zone, na već pomenutim lokacijama.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U GORNjOJ VREŽINI

Voda na površini, potrebni su iskopi na dve lokacije u naselju Gornja Vrežina, jedna u centru i druga u ulici Rahele Ferari. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u ulici Pribojskoj, kod broja 105. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pribojskoj ulici.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Vlasotinačkoj, kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vlasotinačkoj.

RADOVI NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Branislava Mišića Kamenka, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Branislava Mišića Kamenka.

KVAR NA VEZI U NIŠKOJ BANjI

Voda na ulici, potrebna je intervencija u Niškoj Banji, u ulici Ruzveltovoj, kod broja 46. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u Ruzveltovoj ulici.

RADOVI NA MREŽI I PREKID VODOSNABDEVANjA

U SELIMA MEDOŠEVAC I POPOVAC

U toku su radovi na povezivanju priključka na vodovodnu mrežu u ulici Dušana Popovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Medoševac i Popovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com