Servisne

JKP „NAISSUS: Radovi, kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus radiće danas na vodovodnoj mreži na više lokscija. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI DESANKE MAKSIMOVIĆ
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Desanke Maksimović kod broja 1, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA BULEVARU MEDIJANA
Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulice Zorana Radosavljevića Čupe, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU TRUPALE
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici 14. oktobar kod broja 10 u selu Trupale, potrebno raskopavanje.Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NIŠKOJ BANjI
Kvar na priključnoj vezi, nužan iskop u Čegarskoj ulici kod broja 16 u Niškoj Balji, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Gornjomatejevačka na više lokacija, Despota Đurđa 27, Sokobanjska na više lokacija, u selima: Pasi Poljana- Šumarska bb, Radivoja Koraća bb, Osme srpske brigade, Čedomira Krstića, Novoprojektovana 2, Krajkovačka bb, Knez Selo na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com