Servisne

JKP „Naissus“: Radovi, kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na ulici, potreban iskop u naselju Deveti Maj, u ulici Jastrebačkih Partizana kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Jastrebačkih Partizana do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU BERČINAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Berčinac, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u selu Berčinac.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI DESANKE MAKSIMOVIĆ

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Desanke Maksimović kod broja 1, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Desanke Maksimović.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U KABLARSKOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Kablarskoj ulici, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u Kablarskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Kneza Lazara 26, Bore Stankovića 3, Dušana Popovića 100, Čegarska 55 u Niškoj Banji, Zaplanjska 74 u naselju Nikola Tesla, Slobodana Anđelkovića 58a u Jelašnici. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com