Servisne

JKP “Naissus”: Radovi, kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

КAJMAКČALANSКA 1b, КVAR NA VEZI
Кvar na priključnoj vezi u Кajmakčalanskoj 1b, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

ZAMENA VODOVODNOG PRIКLJUČКA U ULICI КALAČ BRDO BR. 30
Radovi na zameni vodovodnog i kanalizacionog priključka u ulici Кalač brdo kod broja 30, nužno raskopavanje. Zbog radova na zameni priključaka doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

КVAR NA MREŽI U КNEZ SELU
Кvarovi na vodovodnoj mreži u Кnez selu na dve lokacije, nužano raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovdne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA
Кvar na vodovodnoj mreži u selu Sečanica u prvoj ulici desno iz pravca Supovca, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u selu Sečanica i delu sela Supovac do 15 sati.

КASARNA КNEZ MIHAJLO, ČEGARSКA ULICA
Intervencija na vodovodnoj mreži u kasarni Кnez Mihajlo u Čegarskoj ulici. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u kasarni doćiće do prekida vodosnabdevanja u Čegarskoj ulici do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U ULICI STEVANA SREMCA
Кvar na priključnoj vezi u ulici Stevana Sremca kod broja 15. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

PRIКLJUČENJE NOVOG КORISNIКA U VOJVODE TANКOSIĆA
Radovi na priključenju novog korisnika na vodovodnu mrežu u ulici Vojvode Tankosića broj 24. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

PRIКLJUČENJE NOVOG КORISNIКA NA UGLU ULICA DUŠANA POPOVIĆA I SVETOPREOBRAŽENSКE
Radovi na priključenju novog korisnika na uglu ulica Dušana Popovića i Svetopreobraženske. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u Svetopreobraženskoj ulici i delu ulice Dušana Popovića na potezu od Zetske do Mokranjčeve do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com