Servisne

JKP “Naissus”: Radovi, kvarovi na vodovodnjoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

POPRAVKE KVAROVA U GORNjOJ VREŽINI

Voda na ulici, nužni su iskopi u naselju Gornja Vrežina, u ulicama Mihajla Šolohova br. 31 i Rahele Ferari bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

KVAR NA MREŽI U ULICI GENERALA ČERNjAJEVA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Generala Černjajeva bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Generala Černjajeva.

KVAR NA VEZI U DONjOJ VREŽINI

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ul. Radmile Savićević, kod broja 25. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Radmile Savićević.

RADOVI NA MREŽI U VIKEND NASELjU KITICE

Voda na površini, potreban je iskop u vikend naselju Kitice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju Kitice, i moguć prekid u delu sela Supovac prema vikend naselju.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U SELU MILjKOVAC

Nastavak radova u selu Miljkovac, na rekonstrukciji potisnog i odvodnog cevovoda. Zbog raščišćavanja terena i postavljanja cevi tokom dana neće biti obustave vodosnabdevanja.

POPRAVKE PRIKLjUČNIH VEZA U SELIMA ČOKOT, LALINAC, VRTIŠTE, TRUPALE

Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila u selima: Čokot, ul. Mramorska br. 26; Lalinac, ul. Jastrebačka br. 13; Vrtište, ul. Svetosavska br. 4; Trupale, ul. Železnička br. 57. Zbog popravki priključnih veza mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati u pobrojanim selima: Čokot, Lalinac, Vrtište, Trupale.

AUTO-CISTERNE ZA PREVOZ PIJAĆE VODE

Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije nastavlja se snabdevanje stanovništva pijaćom vodom, otpremanjem auto-cisterni u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Svake godine ista priča. El toliko problem da se ugradi bolji kvalitet cevi, ventila. A da mora sto jeftinije da bi imali posao čitave godine. Bruka i sramota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com