Servisne

JKP Naissus: Radovi i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Naselje Gornja Vrežina, Vikend naselje i u delu oko crkve.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvarova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Vikend naselju i delu Gornje Vrežine oko crkve.

Pasi Poljana, ul. 1300 kaplara bb.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke oštećenja na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu naselja Pasi Poljana, ispred stare škole.

Selo Sečanica, radovi na dve lokacije.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje kod mlina i u centru sela. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju sela Sečanica.

Ulica Jug Bogdanova 6a.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Jug Bogdanove, na pomenutoj adresi.

____________________________________________________

Nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela“Park“ u utorak 13. avgusta došlo je do novog oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja korisnika tehničkom vodom u Tržnom centru “Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga, koja nije za piće.

Iz JKP“Naissus“ da nadležna ekipa interveniše na popravci havarije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com