Servisne

JKP Naissus: Radovi i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Dve auto-cisterne sa pijaćom vodom dežuraće na lokacijama:“Cvetna pijaca“ i železnička stanica.

U ponedeljak i utorak 12. i 13. avgusta, auto-cisterne sa pijaćom vodom u vremenu od 11 do 16 sati biće postavljene na lokacijama“Cvetne pijace“, ul. Đuke Dinića bb i kod železničke stanice. Jedna auto-cisterna obezbeđuje pijaću vodu za meštane sela Vukmanoovo.

Selo Donje Međurovo, ul. Moše Pijade br. 4.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Donje Međurovo i Gornje Međurovo.

Selo Trupale, ul. Popovačka bb.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u selu Trupale.

Naselje Nikola Tesla, ul. Mihajla Dinića br. 28.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u pomenutoj ulici Mihajla Dinića.

Selo Pasi Poljana, ul. Vladislava Ribnikara br. 9.

Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Pasi Poljane, ul. Vladislava Ribnikara i okolne ulice (Jurija Gagarina i Osme srpske brigade).

Nakon višednevne intervencije na popravci složenog kvara na vodovodnoj mreži, voda je nakon kontrolne provere ponovo sigurna za piće korisnicima u tržnom centru“Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana.

Usled izvođenja radova na rekonstrukciji hotela“Park“ došlo je do oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je proizvelo obustavu vodosnabdevanja i privremno uključivanje tehničke vode za korisnike u tržnom centru“Ambasador“i zgradi Nišavskog okruga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com