Servisne

JKP „Naissus“: Radovi i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Jovana Jovanovića Zmaja br. 2a
Zbog više kvarova na vodovodnoj mreži nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Jovana Jovanovića Zmaja, kod br. 2a. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Pantelej (Jagodin mala, od ulice Кosovke devojke do kružnog toka kod auto-pijace).

Naselje Šljaka, ul. Paljinska br. 9
Voda na ulici, potrban je iskop u ulici Paljinskoj br. 9, u naselju Šljaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Šljaka.

Selo Gabrovac, ul. Igmanska br. 34
Voda na površini, potreban je iskop u Igmanskoj ulici br. 34 u selu Gabrovac. Zbog intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Igmanskoj ulici.

Ulica Cvijićeva br. 29
Danas se obavljaju planirani radovi na vodovodnoj mreži u Cvijićevoj ulici br. 29. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Cvijićevoj ulici, od početka Bulevara Nemanjića i ul. Sedmog jula do ul. Ćirila i Metodija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com