Servisne

JKP “Naissus”: Radovi i prekidi u vodosnabdevanju na više lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Sinđelićev trg i deo ulice Nikole Pašića
Nastavljaju se radovi od juče na vodovodnoj mreži na Sinđelićevom trgu. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sinđelićev trg, od raskrsnice sa ul. Vožda Кarađorđa do kružnog toka sa ulicom Nikole Pašića, i sa druge strane u delu ul. Nikole Pašića, od kružnog toka do raskrsnice sa ulicama Nade Tomić i Кoste Stamenkovića.

Selo Gornji Matejevac, ulica Livađanska br. 4
Nastavlja se intervencija od prethodnog dana u ulici Livađanskoj br. 4, u selu Gornji Matejevac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (ulica Livađanska).

Ulica Mokranjčeva br. 2a
Voda na asfaltu, potreban je iskop u Mokranjčevoj ulici, kod broja 2a. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od Radničke ulice do ulice Stanoja Glavaša, i deo Mokranjčeve.

Selo Popovac, ulica Mileta Đurđanovića br. 89
Кvar na priključnoj vezi, gde je već vršena popravka. Zbog intervencije malim bagerom moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za manji broj korisnika u neposrednom okruženju mesta kvara.

Ulica Hadži-Prodanova br. 35
Nastavak radova od prethodnog dana u ulici Hadži-Prodanovoj, kod broja 35. Iskopana su dva rova, izvađena 6 ivičnjaka i probijena linija raketom, potreban je iskop malim bagerom. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Hadži-Prodanovoj.

Кnez Selo
Pojavila se voda ispred priključne šahte u Кnez Selu, kod“klanice“. Rov je otkopan i pripremljen. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Кnez Sela, za manji broj domaćinstava u okruženju mesta intervencije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com