Servisne

JKP „Naissus“: Radovi i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Pasi Poljana, ulica Učitelja Spiridona bb
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Učitelja Spiridona bb, u selu Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (ulica Učitelja Spiridona).

Selo Hum
Pojavila se voda na površini, nužan je iskop na više mesta u selu Hum, u ulicama: Danila Price, Pobede i Braće Jankovića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 82
Voda u šahti, potreban je iskop kolovoz-asfalt u ulici Mileta Đurđanovića br. 82, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze biće bez vode do 15 sati pomenuta adresa i eventualno manji broj domaćinstava u neposrednom okruženju mesta kvara.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 10 do 12 sati, zatim u selu Brenica od 12 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com