Servisne

JKP Naissus: Radovi i mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Vinik istok 1, Vinik istok 2, Borska ulica.
Usled kompleksnih radova na magistralnom cevovodu od izvorišta“Krupac“, u prekidu je vodosnabdevanje na prostoru pumpnih stanica Vinik istok 1 i Vinik istok 2, vikend naselju Vinik, Podviniku, Borskoj ulici i smanjeni je pritisak vode u selima u opštini Bela Palanka. Radovi će se izvoditi tokom celog dana i za to vreme auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom kružiće na pomenutim lokacijama.

Selo Pasi Poljana, Ulica Učitelja Spiridona bb.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela, u ulici Učitelja Spiridona.

Gornja Vrežina, kod firme “Stateks“.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Gornjoj Vrežini biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja oko pomenute firme“Stateks“.

Gornji Komren, Ulica 1. septembar II prilaz.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Komrenu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice 1. septembar, samo II prilaz.

Selo Popovac, Ulica Dragoljuba Đorđevića br. 58.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo za domaćinstvo na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com