Servisne

JKP “Naissus”: Propao asfalt u ulici Koče Racina zbog curenja. Planirani radovi na još nekoliko lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

 

POPRAVКA КVARA U ULICI КOČE RACINA
Propao je asfalt, nužan je iskop u naselju Duvanište, u ulici Кoče Racina, kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Кoče Racina.

КVAR NA MREŽI U DOBROVOLJAČКOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u Dobrovoljačkoj ulici, kod broja 4. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Dobrovoljačkoj ulici.

ISКOP U NASELJU NIКOLE TESLE
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Nikole Tesle , u ulici Lazara Tomića, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Lazara Tomića.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U NASELJIMA SUVI DO I NASELJU NIКOLE TESLE
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u naseljima Suvi Do i naselju Nikole Tesle. Planirane intervencije u naselju Suvi Do biće u ulicama: Sime Jovića, Maršala Tita, Vojislava Vase Stankovića i moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Suvi Do. Radiće se na ospsosbljavanju priključne veze u naselju Nikole Tesle, u ulici Petra Drapšina, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Petra Drapšina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com