Servisne

JKP “Naissus”: Priključenje korisnika u Sjeničkoj ulici u naselju Donji Komren

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU STEVAN SINĐELIĆ

Ekipe niškog vodovoda danas izvode radove na vodovodnoj mreži u Bulevaru Nikole Tesle u blizini naselja Stevan Sinđelić. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

PRIKLjUČENjE KORISNIKA U SJENIČKOJ ULICI U NASELjU DONjI KOMREN

Ekipe JKP „Naissus“ Niš će danas izvoditi radove na priključenju korisnika u Sjeničkoj ulici u naselju Donji Komren. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u većem delu ovog naselja na potezu Sjeničke i Pribojske ulice. Planirano vreme završetka radova je do 15 sati kada se očekuje i normalizacija vodosnabdevanja.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U SUPOVCU

Kvar na priključnoj vezi u selu Supovac kod trafoa, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U VIKEND NASELjU DOLAC

Kvar na priključnoj vezi u vikend naselju Dolac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Kvar na priključnoj vezi u naselju Nikola Tesla u ulici Avnoja kod broja 15, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com