Servisne

JKP “Naissus”: Prekidi u vodosnabdevanju zbog planiranih radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Bulevar 12. Februar
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Bulevar 12. Februar, kod firme“Građevinar“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar 12. Februar, desna strana od Humske do Bombaške ulice.

Selo Miljkovac
Voda na ulici, potreban je iskop na ulazu u selo Miljkovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Miljkovac.

Ulica Rajićeva br. 1
Voda odlazi u šaht, potreban je iskop u Rajićevoj ulici, kod broja 1. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati, samo na pomenutoj adresi.

Ulica Naserova br. 5A
Potrebna je zamena prvog ventila, servisni ventil se ne vidi u Naserovoj ulici, kod broja 5A. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja u intervalu do 15 sati u delu Naserove ulice (u neposrednom okruženju mesta kvara).

Ulica Njagoševa 15B
Produžetak radova od prethodnih dana, nastavlja se ručni iskop u Njagoševoj ulici, kod broja 15B. Zbog radova na popravci priključne veze neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com