Servisne

JKP “Naissus”: Prekidi u vodosnabdevanju zbog kvarova na mreži

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Gornji Matejevac, ulica Vase Čarapića bb
Voda curi u šahti kod glavnog ventila, nužan je iskop u ulici Vase Čarapića bb, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Vase Čarapića, Bogovoj, Boška Jugovića.

Ulica Ćurlinska br. 37
Prso je prvi ventil, potrebno je raskopavanje u Ćurlinskoj ulici, kod broja 37. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ćurlinskoj ulici.

Niška Banja, ulica Sinđelićeva br. 14
Voda puni šahtu, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Sinđelićevoj, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sinđelićevoj ulici.

Selo Medoševac, ulica Proleterska br. 43
Potrebna je zamena prvog ventila, servisni ventil se ne vidi u selu Medoševac, u ulici Proleterskoj, kod broja 43. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Selo Popovac, ulica Mileta Đurđanovića br. 94
Potrebna je zamena prvog ventila, servisni ventil se ne vidi u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića, kod broja 94. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com