Servisne

JKP “Naissus”: Prekidi u vodosnabdevanju u ulicama Vožda Karađorđa, Oblačića Rada i Jasenjinoj

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje u delu ulice Vožda Karađorđa

Obavljaju se najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vožda Karađorđa. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vožda Karađorđa, na prostoru od ul. Nade Tomić do ul. Kralja Stefana Prvovenčanog. Dok traju radovi moguć je prekid i u ulici Strahinjića Bana.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje u ulici Oblačića Rada
Izvode se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Oblačića Rada. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u navedenoj ulici Oblačića Rada.

Kvar na mreži u Jesenjinovoj ulici

Voda na površini, potreban je iskop u Jesenjinovoj ulici, kod broja 10. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jesenjinovoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi u selu Mramor

Voda na površini u selu Mramor, potreban je iskop kod pumpe“Mihajlović“. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor.

Radovi po šahtama u selima Medoševac, Popovac

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, u selima Medoševac, Popovac, i na još nekim lokacijama u gradu. Radi se u ulicama: Somborskoj, Kneza Mihajla Obrenovića, Radoja Domanovića. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim selima, Medoševac i Popovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com