Servisne

JKP „Naissus“: Prekidi u vodosnabdevanju na nekoliko lokacija zbog planiranih radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Selo Velepolje
Voda na površini, potreban je iskop u selu Velepolje, iznad II autobuske stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Velepolje.

Niška Banja, ul. Vidoja Jovanovića, drugi prilaz br. 39
Кvar je na servisnom ventilu, voda je zatvorena i nužan je ručni iskop u dvorištu stranke u ulici Vidoja Jovanovića, drugi prilaz br. 39, u opštini Niška Banja. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vidoja Jovanovića (drugi prilaz).

Ulica Božidara Veljkovića
Nastavak radova od prethodnog dana na vodovodnoj mreži u ulici Božidara Veljkovića. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja za korisnike u ulici Božidara Veljkovića.

Ulica Vojvode Mišića bb
Nastavljaju se radovi na osposobljavanju magistralnog cevovoda usled nedavne havarije u ulici Vojvode Mišića, na rekreativnom zidu (kej blizu Gradske toplane). Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com