Servisne

JKP “Naissus”: Prekidi u vodosnabdevanju i radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Кosovke devojke, prilaz II i Zlatiborska
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u Кosovskoj ulici, II prilaz. Zbog intervencije moguć je prekid u snabdevanju vodom u ul. Кosovke devojke II prilaz i u delu Zlatiborske ulice.

Ugao ulica Studeničke i Franca Vintera
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na uglu ulica Studeničke i Franca Vintera. Zbog radova na popravci vodovdne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Studeničkoj i ulici Franca Vintera.

Selo Supovac
Voda na ulici, nužan je iskop u delu Supovca prema selu Sečanica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za selo Supovac.

Selo Jelašnica – Veternik
Voda curi na magistralnom cevovodu LC 500, nužan je iskop u selu Jelašnica – Veternik. Zbog intervencije na magistralnom cevovodu za sada neće biti prekida u vodosnabdevanju, ukoliko bude neophodno biće naknadno objavljeno za širi prostor (od sela Jelašnica do Bulevara Svetog Cara Кonstantina).

Ulica Takovska br. 12a
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Takovskoj br. 12a. Zbog intervencije na priključnoj vezi u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice, oko mesta havarije. Usled složenog postupka moguć je kratki prekid vodosnabdevanja u celoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com