Servisne

JKP “Naissus”: Povezivanje vodovodne mreže u Njegoševoj ulici

JKP “Naissus” radiće na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

PREVEZIVANjE VODOVODNE MREŽE U NjEGOŠEVOJ ULICI

Ekipe će izvoditi radove na prevezivanju vodovodne mreže u Njegoševoj ulici. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u Njegoševoj na potezu od ulice Vojvode Gojka do Stanoja Bunuševca do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU STEVAN SINĐELIĆ

Ekipe niškog vodovoda nastavljaju radove na vodovodnoj mreži u Bulevaru Nikole Tesle u blizini naselja Stevan Sinđelić. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.
RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNIH VEZA U NIŠKOJ BANjI
Kvarovi na priključnim vazama u Niškoj Banji. Ekipe će raditi na popravci kvarova u Sinđelićevoj ulici kod brojeva 5 i 45 i u ulici Gorana Nikolića br. 2. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U JELAŠNICI

Kvar na priključnoj vezi u ulici Solunskih Junaka bb u selu Jelašnica, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA PRIKLjUČENjU KORISNIKA U SJENIČKOJ ULICI U NASELjU DONjI KOMREN

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju radove na priključenju korisnika u Sjeničkoj ulici u naselju Donji Komren. Usled ovih radova neće biti obustave vodosnabdevanja.

NASTAVAK RADOVA NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U SUPOVCU

Kvar na priključnoj vezi u selu Supovac kod trafoa, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com