Servisne

JKP „Naissus“: Potreban iskop zbog kvarova na vodovodnoj mreži

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovosnabdevanju na više lokacija u gradu.

Kvar na mreži u ulici Dimitrija Tucovića

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Dimitrija Tucovića kod kafane Poslednji Boem, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja do 15 sati.

Selo Supovac, radovi na potisnom cevovodu

Kvar na potisnom cevovodu u selu Supovac iznad rezervoara, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci potisnog cevoda doćiće do prkida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvar na mreži na Mramorskom brdu

Voda na ulici na Mramorskom brdu na lokaciji iznad groblja, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže, doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Mramorsko brdo, Batušinački Put

Kvar na priključnoj vezi u Mramorskom Brdu na Batušinačkom putu, potrebno raskopavanje. Zbog popravke priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvarovi na priključnim vezama i po šahtama korisnika

Ekipe će danas izvoditi radove na popravci priključnih veza i u šahtama korisnika u sledećim ulicama: Mokranjčevoj, Prvomajskoj, Zdravke Vučković, Babičkog Odreda, Zaplanjskoj ulici i ulici Đure Jakšića u Naselju Nikola Tesla, ulici 29. Novembra u Bubanj selu i u Moravskoj ulici u selu Lalinac.

Zbog radova na popravci priključnih veza mogući su prekidi vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com