Servisne

JKP “Naissus”: Popravke više kvarova u naselju Gornji Matejevac

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKE VIŠE KVAROVA U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, nužno je više iskopa u naselju Gornji Matejevac. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Metoh bb, Karađaorđeva 2, Kraljevića Marka 9, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornji Matejevac.

KVAR NA MREŽI U SELU GABROVAC

Voda izbija na asfaltu, potreban je iskop u selu Gabrovac, u Mramorskoj ulici, kod broja 8. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Mramorskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Gabrovac.

POPRAVKA KVARA U ČEMERNIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Čemerničkoj ulici, IV prilaz. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u IV prilazu, ali je moguć prekid i na prostoru Čemerničke ulice.

KVAR NA VEZI U SELU SEČANICA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Sečanica. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Sečanica.

MOGUĆA INTERVENCIJA KOD FIRME “ŠINVON“

Voda na površini, potrebno je utvrditi kvar, po prijavi kompanije “Šinvon“. Ukoliko je neophodna intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu radne zone Donje Međurovo, na prostoru fabrike “Šinvon“.

NASTAVAK RADOVA U SELU DOLAC

Nastavak radova na popravkama prvih ventila u selu Dolac. Zbog intervencija na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Dolac.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Popravke u šahtama obavljaće se u Prvokutinskoj ulici, u Jelašnici – ul. Rudarske kolonije, u Niškoj Banji – ul. Trg republike, u Naselju Nikola Tesla – ul. Niška, i još nekim ulicama.Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com