Servisne

JKP “Naissus”: Popravke priključnih veza

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog

Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod broja 15a, pored autobuske stanice. Zbog popravke priključne veze za zgradu, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog.

Iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kraljevića Marka

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kraljevića Marka, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kraljevića Marka.

Još jedan kvar na mreži u naselju Gornji Matejevac, u ulici Branka Miljkovića

Voda na ulici, potrebna je još jedna intervencija u naselju Gornji Matejevac, u ulici Branka Miljkovića bb. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Branka Miljkovića i moguć prekid u Livađanskoj i delu ulice Matejevački put.

Intervencija na priključnoj vezi u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića

Voda curi na šiber ventilu, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

Kvarovi na priključnim vezama u selima Trupale, Gornja Toponica i Donja Toponica

Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selima Trupale, Gornja Toponica i Donja Toponica. Zbog popravke priključnih veza na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Trupale, Gornja Toponica i Donja Toponica.

Popravke priključnih veza u selu Mramor i na Mramorskom brdu

Kvarovi na prvim ventilima u selu Mramor i na Mramorskom brdu. Zbog popravke priključnih veza na više lokacija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor i na Mramorskom brdu .

Kvar na priključnoj vezi u naselju Brzi Brod, u ulici Rimskoj V

Prso je prvi ventil i potrebna je zamena u naselju Brzi Brod, u ulici Rimska V, kod broja 2. Ukoliko se zbog vremenskih uslova budu obavljali radovi, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Rimska V.

Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežura u selu Jasenovik

Danas i tokom vikenda dežuraće auto-cisterna za snabdevanje meštana sela Jasenovik pijaćom vodom. U ovom selu cisterna će boraviti u vremenu od 10 do 15 sati.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com