Servisne

JKP „Naissus“: Popravke priključnih veza na više lokacija

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

Kvar na vodovodnoj mreži, Vojvode Vuka

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Vuka kod broja 12, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Stanoja Glavaša br. 42

Kvar na uličnom zatvaraču u ulici Stanoja Glavaša kod broja 42, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Popovac, Poljska 3a

Kvar na priključnoj vezi u Poljskoj ulici u selu Popovac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze, doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 16 sati.

Popravka priključnih veza u Prvoj Kutini

Radovi na popravci priključnih veza u ulici Sv. Arhangela Gavrila u Prvoj Kutini. Zbog ovih radova mogući su prekidi vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Popravka priključnih veza u Jelašnici

Radovi na popravci priključnih veza u ulici Solunskih Junaka u Jelašnici. Zbog ovih radova mogući su prekidi vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Niška Banja, Trg Republike

Radovi na popravci priključnih veza u ulici Trg Republike u Niškoj Banji. Zbog ovih radova mogući su prekidi vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Mramor, Mramorsko Brdo i Mramorski Potok

Zbog slabog pritiska u vodovodnoj mreži i popravke priključnih veza izvodiće se radovi na potezu Mramor – Mramorsko Brdo – Mramorski Potok. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim selima do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com