Servisne

JKP “NAISSUS”: Popravke kvarova u više ulica

Ekipe JKP Naissus radiće danas na popravdi kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Zbog ovih radova mogući su prekidi snabdevanja vodom korisnika.

 

POPRAVКA КVARA ULICI MILANA ANDONOVIĆA
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Milana Andonovića, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milana Andonovića.

КVAR NA VEZI U КATIĆEVOJ ULICI
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je mali bager za iskop u Кatićevoj ulici, kod broja 17. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Кatićevoj ulici.

POPRAVКA КVARA U ULICI BUBANJSКA DOLINA
Slab je pritisak vode sa ulice, potreban je iskop u ulici Bubanjska dolina, kod broja 58. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bubanjska dolina.

КVAR NA MREŽI NA LOКACIJI LOZNI КALEM U NIŠКOJ BANJI
Oštećen je cevovod radovima trećeg lica na lokaciji Lozni kalem u Niškoj Banji. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na lokaciji Lozni kalem.

POPRAVКE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA
Radovi na proveri šiber ventila u selima Lalinac i Lalinske pojate bez zatvaranja vode. Popravke u šahtama obavljaće se u Niškoj Banji – Кamp naselje, na više adresa, ul. Nušićeva 4, ul. Trg Republike 23, Ruzveltova 27. Popravke prvih ventila obavljaće se u ulicama: Кamenički vis 7 i 21, Jagoša Lalatovića 13, Moša Pijade 11, Radoja Dakića 31, Leonarda Da Vinčija 3, Lamartinovoj 26 i još nekima. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com