Servisne

JKP “Naissus”: Popravke kvarova po šahtama u nekoliko sela

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

 

POPRAVКA КVARA U ULICI MILORADA JOVANOVIĆA UČE

Voda na površini, u toku je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Milorada Jovanovića Uče, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milorada Jovanovića Uče.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA STEVANA NEMANjE I JUG BOGDANOVE

Voda na asfaltu, potreban je iskop na uglu ulica Stevana Nemanje i Jug Bogdanove. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Stevana Nemanje i Jug Bogdanovoj.

RADOVI U DONjOJ VREŽINI

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Carice Milice, kod broja 8. Postoji kvar u šahti u ulici Majora Gavrilovića, kod broja 22, i tu je neophodan iskop. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Donja Vrežina.

KVAR NA VEZI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Zorana Cige Stojanovića, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zorana Cige Stojanovića.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NEKOLIKO SELA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Jelašnica, u ulici Đorđa Kurtaka, kod broja 10. Popravke po šahtama radiće se i u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita. Intervencije se obavljaju i u selima: Vrtište, Trupale, Divljana, Mokra, Krupac. Zbog popravki priključnih veza na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama i selima: Vrtište, Trupale, Divljana, Mokra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com