Servisne

JKP “Naissus”: Popravke kvarova na vodovodnoj mreži i po šahtama

JKP “Naissu” radiće danas na otklanjaju kvarova na vodovodnj mreži na nekoiko lokacija.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Pohorskoj

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Pohorskoj, kod broja 31. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pohorskoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi u naselju Donja Vrežina, u ul. Presvete Bogorodice

Postoji curenje, potrebana je zamena prvog ventila u naselju Donja Vrežina, u ul. Presvete Bogorodice, kod broja 6. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Presvete Bogorodice.

Kvar na priključnoj vezi u selu Gornja Toponica, u ul. Carice Milice

Obavljaju se radovi na osposobljavanju priključne veze u selu Gornja Toponica, u ulici Carice Milice, kod broja 3. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u ulici Carice Milice, ali je moguć prekid i u selu Gornja Toponica.

Kvar na priključnoj vezi u naselju Deveti maj, u ulici Vinterovoj

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ul. Vinterovoj. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vinterovoj.

Kvar na priključnoj vezi u naselju Prva Kutina

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u naselju Prva Kutina, u ulici Biljača bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Biljača, ali je moguć prekid i u celom naselju Prva Kutina.

Nastavljaju se radovi u ulicama Strahinjića Bana i Gornjomatejevačkoj

Nastavljaju se radovi do 15 sati na vodovodnoj mreži u ulicama Strahinjića Bana i Gornjomatejevačkoj, prilaz VII, ali neće biti prekida vodosnabdevanja u delu ulice Vožda Karađorđa i Gornjomatejevačkoj.

Kvarovi po šahtama u selima Belotinac i Knežica

Tokom dana u planu su popravke po šahtama u selima Belotinac i Knežica. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Belotinac i Knežica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com