Servisne

JKP “Naissus”: Popravke kvarova na više lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U RAŽANJSKOJ ULICI
Voda na površini, nužan je iskop u Ražanjskoj ulici kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA BULEVARU SVETOG CARA KONSTANTINA
Voda sa ulice odlazi u šahtu, potrebno je raskopavanje na bulevaru Svetog cara Konstantina kod broja 209. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na delu bulevara Svetog cara Konstantina, kod manjeg broja domaćinstava pored mesta kvara.

INTERVENCIJA U NASELJU BRZI BROD
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u naselju Brzi brod, u ulici Veljka Vlahovića kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Veljka Vlahovića i okolnim ulicama.

POPRAVKA KVAROVA U SRBINJSKOJ ULICI
Voda puni šahte i otiče u dvorišta, potrebni su iskopi u Srbinjskoj ulici, kod brojeva 3 i 14. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Srbinjskoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U UČITELJ TASINOJ ULICI
Nastavljaju se radovi na prevezivanju po šahtama u Učitelj Tasinoj ulici. Zbog intervencije, neće biti prekida u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Popovac u sledećim ulicama: Mileta Đurđanovića, Maršala Tita, Ive Lole Ribara i drugim. Popravke po šahtama vršiće se u Brzom brodu, u ulici Rastka Petrovića 5, Kej 29.decembar 14a, u selu Mramor kod starog groblja i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com