Servisne

JKP “Naissus”: Popravke kvarova na prvim ventilima

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA NA PUTU ZA DONjE VLASE

Voda na površini, potreban je iskop na putu za Donje Vlase, u ulici Danila Bate Stojkovića, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Danila Bate Stojkovića.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je ručni iskop kod Supovačkog mosta. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

INTERVENCIJA U ULICI PETRA KONjOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Petra Konjovića, kod broja 32. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Petra Konjovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u ulicama: Lepenička 23 (moguć je prekid u celoj ulici), Obilićev venac 5-7, Meraklijska 10, Branka Miljkovića 23, 49, Filipa Filipovića 67, Anete Andrejević 6a, u Puškinovoj 8; u naselju Deveti maj, u ul. 22 Decembar 1, ul. TPO 2a; u selu Gornje Međurovo, u ul. Vladimira Vukadinovića na više adresa. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama. U ulici Bubanjskih heroja III prilaz, obavljaće se ugradnja vodomera i moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u III prilazu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com