Servisne

JKP „Naissus“: Popravke kvarova na prvim ventilima

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U BULEVARU SVETOG PANTELEJMONA (SOMBORSKI BULEVAR)

Planiraju se radovi, juče najavljeni na vodovodnoj mreži u Bulevaru svetog Pantelejmona (stari naziv Somborski bulevar). Zbog ove intervencije doći će do prekida u vodosnabdevanju na delu Bulevara od raskrsnice sa Studeničkom ulicom do Matejevačkog puta. Planirano vreme izvođenja radova je do 14 sati. Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje po okončanju radova.

POPRAVKA KVARA U RADOŠA JOVANOVIĆA SELjE

Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Radoša Jovanovića Selje, u prilazu kod broja 10. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u prvom prilazu, ali je moguć prekid i na prostoru cele ulice Radoša Jovanovića Selje.

RADOVI U SELU GABROVAC

Radovi na vodovodnoj mreži obavljaju se u selu Gabrovac, na povezivanju u ulici Generala Dragoljuba Stankovića, kod broja 6. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u istoimenoj ulici.

RADOVI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Radovi na vodovodnoj mreži obavljaju se u naselju Branko Bjegović, na povezivanju u ulici Krajiškoj, kod broja 2. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u istoimenoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI
Nastavljaju se radovi na prevezivanju priključaka u Niškoj Banji, u ulici Kraljevića Marka. Zbog radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u istoimenoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Cara Lazara, kod broja 83. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Cara Lazara.

POPRAVKA KVARA U ULICI BRAĆE VUKSANOVIĆA

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Braće Vuksanovića, kod broja 18. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u istoimenoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima: Vrtište – nema vode u ul. Dr Miladina Ilića 12, Čokot – Maršala Tita 7, Bubanj selo – Maršala Tita 100. Popravke u šahtama radiće se i u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda, na više adresa. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com