Servisne

JKP „Naissus“: Popravke kvarova na prvim ventilima

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju aa nekoliko lokacija.

NASTAVAK RADOVA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Nastavljaju se radovi na zameni deoničnog zatvarača od prethodnog dana u naselju Gornja Vrežina. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

NASTAVAK INTERVENCIJE U ULICI BOŽE JANKOVIĆA

Nastavak radova na saniranju havarije u ulici Generala Bože Jankovića, kod muzičke škole. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bože Jankovića.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU SUVI DO

Voda na površini, potrebni su iskopi na dve lokacije u naselju Suvi Do, u ulicama: Slavoljuba Mitića br.1. i Đorđa Gančića br.4. Zbog više intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Suvi Do.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Nikodija Stojanovića Tatka 20, Ledena stena 24, Dimitrija Tucovića 14, Doljevačka 4, Ozrenskih partizana 9, Nova železnička kolonija 2. Više popravki u šahtama obavljaće se i u naselju Gornja Vrežina. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Stojana Novakovića biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 15 sati u ulicama Stojana Novakovića, Dečanskoj i Katićevoj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com