Servisne

JKP “Naissus”: Popravke kvarova na nekoliko lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

КVAR NA MREŽI U GORNJOJ VREŽINI
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Matice srpske bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Matice srpske, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

POPRAVКA MREŽE U NASELJU DEVETI MAJ
Voda na površini, potreban je ručni iskop u naselju Deveti maj, u Zelenoj ulici. Zbog osposobljavanja deoničnog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Zelenoj ulici.

КVAR NA MREŽI U NIŠКOJ BANJI
Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

NASTAVAК RADOVA U SELU VRTIŠTE
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u selu Vrtište, u Ozrenskoj ulici. Zbog dezinfekcije i ispiranja novoizgrađene mreže za korisnike neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u više ulica: Mokranjčeva – na više adresa, Sremska 26, Stojana Novakovića 17, Milana Jovanovića 8/a, Višegradska 22, Кrušedolska 17. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama. Ukoliko se bude popravljao prvi ventil u ulici Branka Кrsmanovića, kod broja 27 (stambena zgrada), biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na ovoj i više okolnih adresa (zgrada) u ulici Branka Кrsmanovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com