Servisne

JKP “Naissus”: Popravka vodvodne mreže u naselju Gornja Vrežina

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Popravka vodvodne mreže u naselju Gornja Vrežina

Voda na površini, potreban je ručni iskop u naselju Gornja Vrežina, u centru naselja. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pola naselja Gornja Vrežina.

Kvarovi na priključnim vezama u naselju Deveti maj

Voda puni šahte, tokom dana će se obavljati intervencije na prvim ventilima u naselju Deveti maj. Zbog popravki priključnih veza na više lokacija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Deveti maj, u ulicama Sime Dinića i Zelenoj.

Kvar na priključnoj vezi u selu Divljana

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u selu Divljana. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Divljana.

Zatrpavanje mesta intervencije u Malojastrebačkoj ulici

Nakon izvršenog iskopa i popravke vodovodne mreže, naknadno je urađena još jedna intervencija na priključnoj vezi u naselju Ledena Stena, u ulici Malojastrebačkoj, kod broja 10. Prema planu i rasporedu nadležne službe tokom dana biće obavljeno zatrpavanje i poravnjavanje mesta iskopa peskom i rizlom. Naknadno asfaltiranje oštećenog dela ulice je u nadležnosti Direkcije za izgradnju grada Niša i oni to obavljaju prema internom planu i rasporedu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com