Servisne

JKP „Naissus“: Popravka u ulici zmaja od noćaja

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Izbija voda i odlazi u slivnik, nužan je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 33/b. Radovi su odloženi prethodnog dana iz tehničkih razloga. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Školske česme. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Školske česme, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Jovana Popovića, Gorana Nikolića, Aleksandra Milojkovića, i Ruzveltovoj.

INTERVENCIJA U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kralja Aleksandra bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Kralja Aleksandra, ali je moguć prekid i u nekim okolnim ulicama: Karićevoj, Branka Miljkovića, Livađanskoj, Gavrila Principa, Velje Cvetkovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Svrljiškog partizanskog odreda – na više adresa, Marina Držića 112, Dobrosava Jovanovića Stanka 7, Gorička 57, Gadžinhanska 12, Prešernova 5, Trajka Jovanovića 11, Španskih boraca 1, i još nekim. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com