Servisne

JKP “Naissus”: Popravka priključne veze u Donjem Komrenu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokcija.

NASTAVAK RADOVA U ULICI DUŠANA POPOVIĆA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Dušana Popovića, kod broja 60, u visini Kliničkog centra. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića, na prostoru od Čaira (bazena) do naselja Crvena zvezda.

KVAR NA MREŽI U GORNjEM KOMRENU

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Komren, u ulici 14. Oktobar bb, ka igralištu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Gornji Komren.

POPRAVKA PRIKLjUČNE VEZE U DONjEM KOMRENU

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Donji Komren, u ulici Grahovačkoj, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Grahovačkoj ulici.

RADOVI U NASELjU SUVI DO

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Slavoljuba Mitića, kod broja 13. Zbog prevezivanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slavoljuba Mitića.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU MRAMORSKI POTOK

Voda curi u višnjaru u naselju Mramorski potok, od rezervoara ka selu. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorski potok.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NEKIM ULICAMA I SELU HUM

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u ulicama Miloša Đurića, Beogradskoj i Čamurlijskoj. Intervencije u šahtama se tokom dana obavljaju u selu Hum, u ul. Braće Janković gde je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com