Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova u šahtama, radovi na mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI BULEVAR NEMANjIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Bulevar Nemanjića, kod broja 78. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bulevar Nemanjića, na prostoru od Gerontološkog centra do tržnog centra“Zona 1“.

INTERVENCIJA U ULICI BULEVAR CARA KONSTANTINA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Bulevar Cara Konstantina, kod “Stop Shop-a“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bulevar Cara Konstantina, na prostoru od kružnog toka na Trošarini do kružnog toka kod nekadašnje Elektronske industrije.

KVAR NA MREŽI U PASI POLjANI

Voda na površini, potreban je iskop u Pasi Poljani, u ulici 1300 kaplara, II prilaz. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice 1300 kaplara, za II prilaz.
INTERVENCIJA NA PUTU ZA DONjE VLASE
Voda sa ulice dolazi u podrum korisnika, potreban je iskop na Putu za Donje Vlase, u ulici Dragčeta Milovanovića, kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dragčeta Milovanovića.

RADOVI U SELU SUPOVAC

Nastavak radova, i potrebne su dve intervencije u selu Supovac i vikend naselju. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, nužan je iskop u Niškoj Banji, u ulici Gorana Nikolića bb, iznad balon sale. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Gorana Nikolića.

INTERVENCIJA U SELU DOLAC

Voda na površini (u njivi), potreban je iskop u selu Dolac, u ulici Crvenobreškoj, kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.

KVAROVI U ŠAHTAMA U SELU LALINAC I NASELjU DEVETI MAJ

Voda u šahtama, potrebna su osposobljavanja prvih ventila u selu Lalinac, u ulicama Moravskoj i Mramorskoj. Potrebne su popravke na prvim ventilima na više adresa u naselju Deveti maj, u ulicama: Ive Lole Ribara, Dr Save Petrovića, 22. Decembar, Topličkog partizanskog odreda. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Lalinac i na prijavljenim lokacijama u naselju Deveti maj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com