Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova po šahtama u više sela

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI PANE ĐUKIĆA

Voda curi na priključnoj vezi, potreban je iskop u ulici Pane Đukića, kod broja 24. Zbog složenog kvara moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Pane Đukića.

POPRAVKA KVARA U STUDENIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Studeničkoj ulici, kod broja 53. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 13 sati u delu Studeničke ulice, na prostoru od Knjaževačke do kružnog toka.

RADOVI U ULICI ALEKSANDRA MEDVEDEVA

Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Aleksandra Medvedeva bb, kod GTŠ“Neimar“. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 12 sati u ulici Aleksandra Medvedeva.

INTERVENCIJE U SELU ĆURLINA

Voda na površini, potrebni su iskopi u selu Ćurlina, u ulici Vlajka Vasića br. 7, i kod žutog mosta. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Ćurlina.

KVAROVI NA MREŽI U NASELjU DOLAC

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Dolac, preko Nišave i naselju Božin tor. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Dolac i naselju Božin tor.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE SELA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila na više adresa u nekoliko sela. Zbog popravki kvarova po šahtama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima: Donja Trnava, Vrtište u ulici Knjaza Miloša, Gornja Toponica i Čamurlija

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com