Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvarova na vodovodnoj mreži

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Naselje Vinik, Ulica Dimitrija Mitka Кocića bb
Voda na površini, potreban je iskop u Ulici Dimitrija Mitka Кocića bb, u naselju Vinik. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ulici Dimitrija Mitka Кocića.

Selo Trupale, Ulica Železnička br. 59
Voda na ulici, potreban je iskop u Ulici Železnička br. 59, u selu Trupale. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Trupale (Ulica Železnička).

Ulica Miloša Crnjanskog, kod brojeva 24 – 26
Voda na ulici, nužan je iskop u Ulici Miloša Crnjanskog, kod brojeva 24 – 26. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ulici Miloša Crnjanskog.

Selo Miljkovac
Voda na površini, potreban je iskop u selu Miljkovac, preko mosta u sokak. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za meštane u sokaku ili u celom selu.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 10 do 12 sati, zatim u selu Brenica od 12 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com