Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Igmanskoj ulici. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Igmanskoj, Trsteničkoj, Trajka Jovanovića, Crvena zvezda.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Petra Aranđelovića, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Petra Aranđelovića.

POPRAVKA KVAROVA NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebni su iskopi na više lokacije u Knez Selu, ispred bolnice, na putu za Malču. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VOJVODE PUTNIKA

Nastavak radova na povezivanju novoizgrađene vodovodne mreže na postojeću u ulici Vojvode Putnika, ispred Apelacionog suda. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ul. Vojvode Putnika (ispred Apelacionog suda), i u delu ulice Dimitrija Tucovića.

RADOVI NA PRIKLjUČNOJ VEZI KOD BANjSKE RAMPE

Voda na površini, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila na Banjskoj rampi, u ul. Bul. Cara Konstantina, kod broja 177. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Cara Konstantina (na prostoru Banjske rampe).

KVAR NA VEZI U NIŠKOJ BANjI

Voda na ulici, potrebna je intervencija u Niškoj Banji, u ulici Železničkoj, kod broja 73. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u Železničkoj ulici.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na ulici, potrebna je intervencija na prvom ventilu na Mramorskom brdu. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć j

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com