Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova na više lokacija, mogući prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

 

POPRAVКA КVARA NA UGLU ULICA BULEVAR MEDIJANA I ZORANA RADOSAVLJEVIĆA ČUPE
Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Bulevar Medijana i Zorana Radosavljevića Čupe. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zorana Radosavljevića Čupe i delu ulice Bulevar Medijana.

NASTAVAК RADOVA NA MREŽI U NASELJU STEVAN SINĐELIĆ
Nastavlja se prevezivanje nove na postojeću vodovodnu mrežu u naselju Stevan Sinđelić, kod Studentskog centra Niš. Zbog najavljenih radova biće u prekidu vodosnabdevanje u vremenu od 8 do 15 sati na prostoru naselja Stevan Sinđelić i moguć prekid u Studentskom centru Niš, Naučno-tehnološkom parku i Elektronskom fakultetu.

КVAR NA MREŽI U SELU JELAŠNICA
Voda na površini, potreban je iskop u selu Jelašnica, u naselju Veternik. Zbog popravke magistralnog cevovoda biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Veternik.

КVAR NA VEZI U ULICI DUŠANA POPOVIĆA
Nastavak radova od prethodnog dana u ulici Dušana Popovića, kod vojnog objekta. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića i delu Zetske.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U VIŠE ULICA
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u ulicama: Ljubiše Popovića, Vojvode Stepe br. 16, Marina Držića, Milana Toplice br. 14, Tome Roksandića br. 6, naselje Donja Vrežina, u ul. Dragutina Živkovića br. 1 i još neke. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U VIŠE SELA
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u selima: Mramor, Mramorsko brdo, Trupale, Vrtište. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u nabrojanim selima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com