Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvarova na priključnoj vezi

JKP “ Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Havarija na mreži u ulici Janka Veselinovića

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Janka Veselinovića, kod broja 15. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Janka Veselinovića.

Radovi na mreži u ulici Dragutina Kocića

Obavljaju se prethodnog dana najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dragutina Kocića. Bez vode do 15 sati biće ulica Dragutina Kocića i deo naselja Milka Protić, na prostoru od kružnog toka prema pruzi. U istom vremenu boraviće i auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom.

Kvar na mreži u ulici Belopalanačkoj, prilaz I

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Belopalanačkoj ulici, prilaz I br. 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u prilazu I, ali je moguć prekid i u Belopalanačkoj ulici.

Popravka kvara na mreži u Gornjem Matejevcu

Voda na površini, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, u ulici Prosvetnoj, kod trafoa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prosvetnoj ulici i moguć prekid u okolnim ulicama: Sinđelićevoj, Terzinskoj, Klićinoj, Balkanskoj.

Radovi na mreži na Gabrovačkom putu

Tokom dana je u planu intervencija na Gabrovačkom putu bb. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na širem prostoru ulice Gabrovački put.

Popravka kvara na vezi na Mramorskom brdu

Voda na površini, potrebna je intervencija na Mramorskom brdu, preko puta firme“Fripak“.Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na Mramorskom brdu, i moguć prekid u selu Mramor.

Kvar u šahti u Niškoj Banji

Voda iz šahte odlazi na ulicu, potrebna je zamena prvog ventila u Niškoj Banji, u Ruzveltovoj ulici, kod broja 30. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ruzveltovoj ulici.

Kvar na priključnoj vezi u naselju Prva Kutina

Voda curi na prvom ventilu u naselju Prva Kutina, u ul. Svetog Arhangela Gavrila bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Prva Kutina.

Kvarovi na prvim ventilima u selu Lalinac

Voda na površini, potrebne su dve intervencije u selu Lalinac. Zbog osposobljavanja prvih ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Lalinac.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com