Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova i radovi po šahtama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Žrtava fašizma

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Žrtava fašizma, kod broja 53. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Žrtava fašizma.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Pantalejskoj

Postoji curenje, potreban je iskop u Pantalejskoj ulici, kod broja 27. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Pantalejske, na prostoru od kružnog toka sa ul. Bulevar Nikole Tesle (auto-pijaca) do ulice Voje Rinčića.

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda bb, kod škole. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda, na širem prostoru oko škole.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac

Voda ne dolazi do pumpne stanice u selu Supovac, u toku je ispitivanje trase vodovodne mreže i pronalaženje mesta kvara na celoj dužini prema selu Mezgraja.

Nastavljaju se radovi u ulicama Strahinjića Bana i Gornjomatejevačkoj

Nastavljaju se radovi do 15 sati na vodovodnoj mreži u ulicama Strahinjića Bana i Gornjomatejevačkoj, ali neće biti prekida vodosnabdevanja u delu ulice Vožda Karađorđa i Gornjomatejevačkoj.

Radovi po šahtama  

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na raznim lokacijama u gradu. Radiće se u ulicama: Mokranjčeva br. 22b, Rtanjska br. 20, naselju Deveti maj, ul. Valterova bb, Prote Gagulića br. 17, Šantićeva br. 36, Crvenih Javora br. 40, i drugim. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com