Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u ulici Zmaja od Noćaja

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA  U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 54. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

KVAR NA MREŽI U STERIJINOJ ULICI

Voda izbija na asfaltu, potreban je iskop u Sterijinoj ulici, kod broja 11B. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Sterijinoj ulici, naselje Beverli Hils i delu Bulevara Medijana.

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI, U ULICI JOVANA POPOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića kod broja 36. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

MOGUĆA INTERVENCIJA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 114. Ukoliko se budu obavljali radovi zbog vremenskih uslova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, na prostoru od kružnog toka kod benzinske pumpe pa do vulkanizera prema naselju Milka Protić.

NASTAVAK RADOVA U SELIMA LALINAC I LALINSKE POJATE

Nastavak radova na popravkama prvih ventila u selima Lalinac i Lalinske pojate. Zbog intervencija na priključnim vezama neće biti prekida u vodosnabdevanju.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Popravke u šahtama obavljaće se u selu Popovac – ul. Maršala Tita 78, ul. Dragoljuba Đorđevića 10. Popravke prvih ventila obavljaće se u naselju Branko Bjegovića, u ulici Cara Konstantina 19 i još nekim ulicama. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com